De organisatie

durf te dromen
De organisatie

Stichting Durf te Dromen realiseert haar doelen met ontzettend veel betrokken vrijwilligers.

De dagelijkse leiding is in handen van vier personen. Redouan El Yaakoubi (oprichter), Ikram Bouchal (verantwoordelijk voor locaties en externe contacten), Noura Boutachdat (verantwoordelijk voor kwaliteit) en Yasmine El Yaakoubi (verantwoordelijk voor Support).

Redouan

Ikram

Hi, mijn naam is Ikram Bouchal (26) woonachtig in Utrecht. In het dagelijkse leven ben ik Omgangskunde docent en interne vertrouwenspersoon op het MBO. Daarnaast ben ik vanaf het begin onderdeel van team Durf te Dromen. Ik hou mij overkoepelend bezig met alle vrijwilligers, stagiaires, locaties en samenwerkingen. Werkelijk een steentje bijdrage aan de ontwikkeling van ouders, het onderwijs en kinderen/jongeren dat is wat wij dagelijks doen. Een community bouwen en samen het verschil maken dat is waar ik & Durf te Dromen voor staat.

“Een community bouwen en samen het verschil maken dat is waar ik & Durf te Dromen voor staat.”

Noura

Mijn naam is Noura. Als afgestudeerd gezondheidswetenschapper werk ik als Beleidsadviseur in de zorgsector, waar ik mijn expertise inzet om de kwaliteit van zorg te verbeteren. Daarnaast ben ik actief als vrijwilliger bij Stichting Durf te Dromen, waar ik mijn passie voor het helpen van de jeugd in uiting breng. Ik geniet enorm van mijn werkzaamheden bij DTD, en ben vastbesloten om mijn vaardigheden en kennis in te zetten om een positieve impact te maken in de maatschappij.

“Ik ben vastbesloten om mijn vaardigheden en kennis in te zetten om een positieve impact te maken in de maatschappij.”

Yasmine

Mijn naam is Yasmine el Yaakoubi en ik ben al sinds de start van Stichting Durf te Dromen actief als vrijwilliger. Ik heb een achtergrond in Human resources, maar ben binnen de stichting fulltime actief als verantwoordelijke en aanspreekpunt op verschillende locaties in Lombok, Overvecht en Leidsche Rijn. Bij Durf te Dromen houd ik mij organisatiebreed bezig met verschillende aspecten. Ik ben altijd te bereiken voor onze vrijwilligers en leerlingen! Waar ik het meest enthousiast van word, is de sociale ontwikkeling die onze leerlingen met de week maken. Ik haal er onwijs veel voldoening uit dat ik een bijdrage kan leveren aan onze prachtige missie. Onze kinderen verdienen namelijk de juiste begeleiding om zich verder te kunnen ontwikkelen en hun dromen waar te maken.

“Ik haal er onwijs veel voldoening uit dat ik een bijdrage kan leveren aan onze prachtige missie.”