DTD op uw school

Naast onze locaties, waar we vol overgave vrijwilligerswerk doen, kunt u ons ook inhuren op uw school.

Vrijwilliger met trui waar de volgende tekst op staat: Zolang niemand je kan bewijzen dat iets niet kan, is er een kans dat het lukt

Het concept

Naast onze locaties, waar we vol overgave vrijwilligerswerk doen, kunt u ons ook inhuren op uw school. Het concept van DTD word momenteel gedraaid bij stichting Durf te Dromen, maar ook zijn er meerdere scholen waar wij het concept van DTD volledig draaien ofwel een deel van de speerpunten ingekocht word, wat aanvullend is aan het onderwijs binnen de school. 

Mocht u geïnteresseerd zijn in het concept van DTD, wat wij voor uw team of leerlingen kunnen betekenen of meer informatie willen krijgen over ons aanbod, vul dan het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Wat bieden wij aan?

Plaatje met doelstelling diversiteit - groep jonge kinderen bij elkaar die lachen
Plaatje met doelstelling ouderbetrokkenheid
Plaatje met doelstelling talentontwikkeling - op de foto een groep kinderen die aan talentontwikkeling werken
Plaatje met doelstelling bijscholing - op de foto een vrijwilliger die bijles geeft aan een groep kinderen

Voor het team
– Trainingen voor docenten omtrent diversiteit en inclusie
– trainingen voor docenten omtrent handelingsverlegenheid
– inspiratiesessies over cultuur sensitief werken
– training op maat

Voor uw leerlingen
– groepsdynamica
– diversiteit en inclusie
– zelfbeeld en zelfvertrouwen
– training op maat

durf te dromen

Meer te weten komen over wat DTD voor uw school ofwel organisatie kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

FAQ

DTD geeft het intellectueel eigendom (concept) gratis aan stichting Durf te Dromen en verzorgt de randvoorwaarden middels de eigen bijdrage.

Uw bijdrage is erg belangrijk om het intellectueel eigendom van DTD te blijven ontwikkelen, innoveren en in stand te houden. DTD investeert hiermee in St. Durf te Dromen. Hierdoor is St. Durf te Dromen in staat om alle wensen van onze ouders en kinderen te vervullen.